Laat je ogen spreken met onze Deepliner - perfectie in elke lijn!

Wat is Deepliner?

De deepliner is een Semi-permanente make-up wordt net aan de grens van de wimpers gezet door een machinale nano naald waardoor de wimpers veel voller lijken. het zorgt wel voor een frisse en vooral open blik. Dankzij deepliner zet je je ogen in de kijker zonder dat je er zelf moeite voor moet doen. Het is geen opvallende eyeliner maar wel een heel subtiel lijntje in de wimperrand dat je blik meer doet spreken. Deze liner is zo fijn dat je echt niet elke dag make-up hoeft te dragen: het subtiele lijntje geeft vooral het effect van vollere wimpers en ziet er daardoor heel mooi en natuurlijk uit.

Hoe verloopt de nazorg?

Na de behandeling is het belangrijk om je ogen gedurende 72u goed droog te houden en zoveel mogelijk met rust te laten. Ontstaan er korstjes? Blijf er dan vooral af, anders krijg je kleurverlies. Vermijd verder de zon en sauna en gebruik een week geen oogmake-up of make-up remover.

Moet ik de behandeling herhalen?

Deepliner is een vorm van semipermanente make-up. Voor een blijvend resultaat dien je de behandeling om de 2 à 3 jaar te herhalen.

Doet de behandeling pijn?

Prettig is het niet. Zodra de huid open is kunnen we de zone makkelijker verdoven en verloopt de rest van de behandeling aangenamer. Het lijkt nog het meest op een vervelend, krassend gevoel.

Hoelang duurt deze behandeling?

Deze behandeling duurt 2uur.

Prijzen

Behandeling bovenaan

€250

Behandeling onderaan

€150

Combinatie

€350